Glutenon - gluténmentes tészták
gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes
gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes gluténmentes
 

 

Receptek

gluténmentes hosszú tészták

Makaróni bazsalikomos paradicsomszósszal

 

 

Hozzávalók (4 fő részére)

320g Dialsí makaróni tészta

1 doboz hámozott, darabolt paradicsomkonzerv

4 gerezd fokhagyma

1dl olívaolaj

bazsalikom

só ízlés szerint

parmezán saját

Gluténmentes makaróni bazsalikomos paradicsomszósszal

Elkészítés:

1. Megtisztítjuk a fokhagyma gerezdeket.

2. Serpenyőben megmelegítjük az olajt, és egészben beletesszük a fokhagymát.

3. Lassú tűzön sütni kezdjük, oly módon, hogy a gerezdek megpiruljanak.

4. A megpirult fokhagymákat kivesszük az olajból.

5. Az olajhoz adjuk a paradicsomkonzervet, és a durván összetépett bazsalikom leveleket. Ha nincs friss bazsalikomunk, szárítottal helyettesíthetjük.

6. Sót adunk hozzá, és az egészet alacsony hőfokon összeforraljuk, amíg a szósz egy kicsit besűrűsödik.

7. Közben egy fazékban vizet teszünk fel forrni. Ha forr, a vizet megsózzuk, és a forrásban lévő vízbe beletesszük a tésztát.

8. Mialatt a tészta megfő, a szósz is elkészül. A megfőtt tésztát leszűrjük, és beleforgatjuk a szószba, pár percig az egészet összefőzzük.

9. Tálaláskor szórjuk meg a tésztát reszelt parmezán sajttal.

 

További receptekért, hírekért kérjük látogassa meg Facebook oldalunkat is!

 
 
 
 
Glutenon Kft.
Copyright © Glutenon Kft. Minden jog fenntartva

kezdőlap | bemutatkozás | receptek | kapcsolat | tészták | lisztkeverékek | péksütemények | édességek

Székhely: 2013 Pomáz, Álmos u. 6. 8.lph. 2/1.
Telefon: +36 26 323 176
Mobil: +36 70 39 72 727
Fax: +36 26 311 794
E-mail: hello@glutenon.hu